Dr. Ann De Swerdt behaalde in 2002 haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Universitair Ziekenhuis Leuven binnen de dienst van Prof. Dr. H. Degreef en Prof Dr. M. Garmyn, en in het Atrium MC in Heerlen (Nederland). Ze volgde eveneens 1 jaar opleiding Allergie bij Prof. Ceuppens in het Universitair Ziekenhuis Leuven.

Dr De Swerdt is lid van de Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.


Dr. Van Steenkiste behaalde in 2011 haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich vervolgens in dermatologie en venereologie in het Universitair Ziekenhuis Leuven onder leiding van Dr. Garmyn. Ze volgde eveneens een perifere stage bij Dr. Boonen te Geel.

Dr. Van Steenkiste is lid van de Belgische Vereniging voor dermatologie en Venereologie. 

Dr Liesbet Geusens behaalde in 1998 haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Universitair Ziekenhuis Leuven onder leiding van Prof Dr H Degreef, en volgde eveneens 1 jaar opleiding bij Dr Boyden in Hasselt.

 

Dr Geusens is lid van de Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

 

Wendy, onze secretaresse, staat voor u klaar voor het maken van afspraken, allerlei vragen of voor resultaten: op maandag en woensdag 9-13u en 13.30-18u; op dinsdag en donderdag 9-13u en op vrijdag 9-13u en 13.30-16u. U kan ons ook bereiken via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dermatologiepraktijk Zandhoven


Liersebaan 41, 2240 Zandhoven


03/297.75.74


info@dermatologiezandhoven.be


 


Betaling met bancontact mogelijk!


Een afspraak maken?