Dr. Ann De Swerdt


Dr. Ann De Swerdt behaalde in 2002 haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Universitair Ziekenhuis Leuven binnen de dienst van Prof. Dr. H. Degreef en Prof Dr. M. Garmyn, en in het Atrium MC in Heerlen (Nederland). Ze volgde eveneens 1 jaar opleiding Allergie bij Prof. Ceuppens in het Universitair Ziekenhuis Leuven.

Dr De Swerdt volgt bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland en is lid van de Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dr. Liesbet Geusens


Dr Liesbet Geusens behaalde in 1998 haar diploma geneeskunde aan de Katholieke Universiteit van Leuven. Zij specialiseerde zich tot dermatoloog in het Universitair Ziekenhuis Leuven onder leiding van Prof Dr H Degreef, en volgde eveneens 1 jaar opleiding bij Dr Boyden in Hasselt.


Dr Geusens volgt bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland en is lid van de Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Dr. Eva Van Steenkiste


Dr. Eva Van Steenkiste studeerde geneeskunde aan de Katholieke Universiteit Leuven en behaalde haar diploma in 2011. Ze vervolledigde haar opleiding met een specialisatie in de dermatologie in het Universitair Ziekenhuis Leuven op de dienst dermatologie onder leiding van Prof. Dr. Garmyn. In 2013 deed zij bijkomende ervaring op in de praktijk van dr. Hugo Boonen in Geel. In 2015 behaalde zij haar erkenning als arts-specialist in de Dermatologie en Venereologie alsook het diploma van ‘Master na Master in de Dermatologie en Venereologie’.

Dr. Van Steenkiste volgt bijscholingen en congressen in binnen- en buitenland en is lid van de Koninklijke Belgische Vereniging voor Dermatologie en Venereologie.

Secretaresse


Wendy Vanderhoven, onze secretaresse, staat voor u klaar voor het maken van afspraken en allerhande vragen.


U kan haar telefonisch bereiken op:

  • maandag en woensdag:
    9u-13u en 13.30u-18u
  • dinsdag en donderdag: 9u-13u
  • vrijdag : 9u-13u en 13.30u-16u

U kan ons ook bereiken via e-mail: info@dermatologiezandhoven.be

unsplash